Object toevoegen

Vul hier de titel in.

Schrijf hier het verhaal achter dit object.

Voeg hier een audiobestand in waarin je in gesproken woord over dit object vertelt.

Sleep je audiobestand in dit veld.

Voeg hier je uitgelichte afbeelding in. Gebruik een afbeelding die het gehele object recht van voren toont.

Sleep je afbeelding in dit veld.

Hier kan je tot 3 extra afbeeldingen toevoegen. Kies voor afbeeldingen die mooie details van het object tonen.

Sleep je afbeeldingen, allemaal tegelijk, in dit veld. Maximaal 3 afbeeldingen.

Een beetje hulp

Uitgelichte afbeelding maken
Een uitgelichte afbeelding toont het hele werk, recht van voor. Het werkt het mooiste als je de foto’s van je werken ‘vrijstaand’ toevoegt, op een transparante achtergrond. Je kunt met Adobe Express gemakkelijk je afbeelding vrijstaand maken. Ik heb daarvoor een template gemaakt. In dit filmpje leg ik het je verder uit.

Detailfoto maken
De serie detailfoto’s zijn vierkant, dus even hoog als breed. Je kunt met Adobe Express gemakkelijk je afbeelding vrijstaand en vierkant maken. Ik heb daarvoor een template gemaakt. In dit filmpje leg ik het je verder uit.

Gesproken verhaal toevoegen
Je kunt vanaf je Apple computer heel makkelijk een verhaaltje in spreken. Dat doe je met de standaard-app ‘Dictafoon’, het icoontje daarvan zie je hier.

Als je op de rode opneemknop drukt kan je inspreken. Als je klaar bent klik je op de pauzeknop en dan op Gereed. Vervolgens staat de opname in een lijstje.

Die opname kan je vervolgens meteen vanuit dat lijstje in het invoerveld op deze site slepen. Gewoon erop klikken, vasthouden, slepen naar het veld en daar loslaten. Dat is alles, nu staat je gesproken verhaal klaar om te publiceren.